LØRDAG 22. OKTOBER

BANTER

LØRDAG KL. 20:00


Interaktivt samspill står i sentrum da uttrykket bærer preg av at det stadig forskes på det å gi og ta plass innad i gruppa - på leting etter forskjellige måter å behandle trioformatet. Soundet gir assosiasjoner til moderne gitartrio basert på amerikansk jazztradisjon, samtidig som man kan høre en sterk nordisk innflytelse. Du kan vente deg sarte, finurlige ballader såvel som eksplosive riff! Trioen møttes på jazzlinja i Trondheim høsten 2021.

 

Albert Rygh - Gitar
Johannes Elnan - Kontrabass

Øyvind Leite - Trommer og cymbaler

ANINE VÅRDAL

LØRDAG KL. 21:00


Anine Vårdal er en artist og låtskriver på 23 år fra Lillehammer. Fra ung alder har hun tatt sangtimer hos Carol Kvande og sunget på konserter rundt om i Lillehammer. Hun har studert jazz på Trøndertun folkehøyskole, og har en stor lidenskap for jazz og soul. I slutten av mai fullfører hun en 3-årig bachelor på Westerdal i populærmusikk. Sammen med bandet har hun utviklet et reportoar med flere nye låter som vi håper på å få debutere med på dølajazz! Med de nye låtene, samt coverlåter, tar hun med seg inspirasjonen fra jazz og soul-landskapet, mens de trer inn i pop-rock verden med catchy riff og 80-talls synth! Med hennes fantastiske band i ryggen vil de servere god gammaldags musikkglede, hvor publikum får både le, gråte og danse!


Bandet består av Camilla Eriksen, Jonas Kvåle, Eirik Wagelid og Martin Ringerud.

ØYVIND SOLHEIM KVINTETT

LØRDAG KL. 22:00


Øyvind Solheim Kvintett er ett band med utspring fra jazzlinja ved Norges musikkhøyskole. Bandet spiller hovedsakelig musikk skrevet av trompetist Øyvind Solheim, som er inspirert av sine forbilder i den europeiske og amerikanske jazzen. Publikum kan vente seg lyriske melodier og spennende harmonikk i ett lydhørt og improvisatorisk samspill.

 

Øyvind Solheim – Trompet/komposisjoner

Henrik Bålerud Haugen – Gitar

Sondre Moshagen – Piano

Håkon Huldt-Nystrøm – Bass

Nino Baleyte – Trommer