TORSDAG 20. OKTOBER

HERMANN HESTBEK ENSEMBLE

TORSDAG KL. 20:00


Gjennom Mørketid, søker Hermann Arntzen Hestbek å utforske det å bli utsatt for den mørkeste tiden av året. En tid preget av dårlig søvn, mørketidsdepresjon og kulde. Hva gjør det med oss? Hva skjer inni hodet når Tellus snur seg fra solen? Og hva med de som trosser alt dette og reiser på ekspedisjon til nordpolen? Dette har vært til inspirasjon når Hermann har skrevet musikk og sydd det sammen med samples og tekst. Hermann Hestbek Ensemble består av studenter på jazzlinja ved NTNU.


Siv Aurlund - vokal

Børge Brustad - fiolin

Tuva Olsson - trompet

Guro Kvåle - trombone

Amund Stenøien - vibrafon

Hermann Arntzen Hestbek - tuba/flugabone

Elias Alexander Green Baadsvik - trommer

LEAH

TORSDAG KL. 21:00


LEAH er et band med utspring fra jazzlinja ved Norges musikkhøgskole. Musikken Leah skriver er svært fengende, dansbar med solide hook´s og er et gøy band å oppleve live! I november 2021 spilte bandet inn sitt debutalbum i Stavanger. Våren 2022 har Leah vært å mikset sitt nye album i Rainbow studio i Oslo. Prosessen med albumet begynte allerede i 2019 og Leah har nøye valgt ut musikere hun mener passer musikken sin aller best. Musikken har en kjerne bestående av avansert harmonikk og uvante taktarter. I 2022 har bandet spilt på RÅ! Konsertserien til NMH, Kongsberg Jazzfestival, Nasjonal Jazzscene Victoria, Oslo Jazzfestival, Serendip festivalen, Roseslottet Jazzfestival, Cosmopolite og Politihøgskolen.

 

Leah Engevold – Vokal, Keys

Ragne Norstein – Vokal

Emil Bø – Trombone

Oskar Lindberget – Sax

Tevje Flaate – Gitar

Tobias Flaate – Bass

Halvor Dokke – Trommer

Kristina Fransson – Trompet

RUNDMO

TORSDAG KL. 22:00


RUNDMO er en trio med base i Trondheim som spiller egne komposisjoner med referanser til nordisk jazz og folkemusikk. Musikken beveger seg fra skildringer som kan minne om en fredfull vandring i skogen, til et mer røft og tungt uttrykk. De ga ut sitt debutalbum «Jazz På Dass» i 2020. Her hentet de inspirasjon fra objekter på baderommet, hvor følelsen av å ta en varm dusj, sovne på baderomsgulvet og slenge fra seg skittentøyet ble beskrevet musikalsk. Nå jobber trioen med et nytt prosjekt som enda ikke er utgitt. 

 

Jakob Rundmo Petersen - piano

Hermann Arntzen Hestbek - tuba/flugabone 

Vemund Strypet – trommer