TORSDAG 19. OKTOBER

KAOS

TORSDAG KL. 20:00KAOS er et duo-prosjekt bestående av Ingri Jordahl Østensen og Celine Helen Henriksen Kirkeby-Garstad. Prosjektet tar utgangspunkt i vokalbasert musikk, og de er opptatt av å utforske både hvor stort og hvor lite lydbilde man kan skape med to vokalister.

For å oppnå visjonen sin eksperimenterer de med små og store harmonier, tekstlige variasjoner og rytmer som utfordrer dem selv og publikum.

KAOS vil ta publikum gjennom en reise av lyrikk, melodier og musikk som kan inspirere og røre mennesker av alle typer.


Ingri Jordahl Østensen - vokal

Celine Helen Henriksen Kirkeby-Garstad - vokal

DOLKAR

TORSDAG KL. 21:00


DOLKAR er en kvartett som møttes og begynte å spille sammen på jazzlinja på Sund FHS. Trioen består av Oskar Hvidsten (bass), Elias Vistven (gitar) og Ole Calmeyer (trommer) og Alfred Wammer (trombone).
De spiller gamle feleslåtter og folketoner fra Norge og Sverige, men i en jazztrio besetning med egne og nye arrangementer. De har et stort spenn på musikken, men alle med et sterkt preg av jazz. De vektlegger improvisasjon og holder et lekent lett humør.

 

Oskar Hvidsten - bass

Elias Vistven - gitar

Ole Calmeyer - trommer

Alfred Wammer - trombone

PAPOLE KHAKI

TORSDAG KL. 22:00Papole Khaki er ei trombonist og låtskriver fra Kurdistan og Kristiansand, med bakgrunn fra jazzlinja i Stavanger. Musikken hennes er skapt for å danne et ledd mellom den kurdiske og norske identiteten hennes. Gjennom direkte kurdiske og sørlandske tekster, forteller hun med egen stemme historier om oppvekst og utenforskap. Det musikalske har stor innflytelse fra den kurdiske oppveksten, hvor hun skriver enkle og fengende melodier som intuitivt lener seg på folkemusikk. Med sin sårbare formidling både på trombonen og vokalt, gir Papole ett innblikk inn i hennes dynamiske hverdag.

 

Papole Khaki - trombone og vokal

Erlend Johannessen - piano

Adriana Døsvik - bass

Kristian Seines - trommer

Magnus Kaspersen - bariton-saks

Agnes Viksten - sopran-saks